80-vuotias Charles Manson naimisiin 26-vuotiaan kanssa – vankilassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 1971 elinkautista Kalifornian Corcoranissa sijaitsevassa valtionvankilassa istunut Charles Manson on anonut ehdonalaiseen pääsyä yhteensä 11 kertaa. Tätä ei ole järjestynyt ja 80-vuotias mies viettänee loppuelämänsä kaltereiden takana.

Kerroimme aiemmin tänä syksynä, että maailman tunnetuimpiin sarjamurhaajiin lukeutuva Charles Manson on löytänyt elämänsä rakkauden omasta fanistaan. 80-vuotias Manson on 26-vuotiaan Afton Elaine Burtonin unelmien mies.

Nainen ylläpitää työkseen rikolliselle omistettua fanisivustoa netissä ja hurahti omien sanojensa mukaan sarjamurhaajaan jo 16-vuotiaana. Pariskunnalle on nyt myönnetty naimalupa, ja heidät vihitään avioliittoon joulukuussa, TMZ uutisoi.

Pari saa kutsua paikalle kymmenen vierasta seuraamaan kaltereiden takana tapahtuvaa vihkimistä ja myös hääjuhla vietetään vankilassa. Valitettavasti parille ei suoda tulevaisuudessakaan oikeutta kahdenkeskisiin tapaamisiin avioliitosta huolimatta. Afton on muuttanut aikoinaan vankilan läheisyyteen Corcoraniin, jotta voisi tavata tulevaa aviomiestään useammin.

Nainen on myös vakuuttunut miehensä syyttömyydestä, sillä hänet tuomittiin telkien taakse ilman, että Charles olisi itse tappanut ketään. Mies tosin laati seikkaperäiset suunnitelmat joukkomurhiin, jotka hänen ”Perheensä” jäsenet toteuttivat.