Eva Longoria hassutteli bikineissä – kuin cheerleader

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijänä tunnettu Eva Longoria on muistanut fanejaan hassulla kuvalla, jossa hän poseeraa kannustavasti cheerleadereille tyypillisessä asennossa. Upeaa vartaloaan esittelevä Longoria toivotti faneilleen hyviä kiitospäivän pyhiä.

Me and John having fun reliving our cheerleading days!! #HappyThxGiving

Kuva, jonka Eva Longoria (@evalongoria) julkaisi

Huumorintajuinen Eva sai välitettyä kiitospäivän terveiset perille muistettavalla tavalla. Longoriasta otetut heruttelevat bikinikuvat ovat nykyään melko harvinaista herkkua, sillä tähtönen ei postaile itsestään usein vähäpukeisia kuvia.

Näyttelemisen sijaan Longoria on alkanut panostaa yhä enemmän hyväntekeväisyystyöhön. Tähtönen nähtiin viimeksi viikko sitten Girls Inc. hyväntekeväisyysorganisaation tapahtumassa Los Angelesissa. Mediatilaisuudet ja kuvakset ovat pitäneet tähden kiireisenä. Daily Mail -lehden mukaan Longoria tapailee televisiomogulina tunnettua Jose Antonio Bastonia ja pariskunnan on kerrottu viihtyvän hyvin yhdessä.