Amerikkalaisuuden huipentuma: Kotka stadionille kansallislaulun soidessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikankotkana tunnettu valkopäämerikotka on Yhdysvaltain kansallislintu. Tästä syystä lintu esiintyy Yhdysvalloissa usein patrioottisessa kuvastossa, ja valkopäämerikotka koristaa esimerkiksi maan vaakunaa.

Youtube
Youtube

Nyt Youtubessa nähdään video, jossa koko amerikkalaisen kansallismielisyyden syvin olemus tiivistyy hieman alle minuuttiin. Videolla Gopro-kamera on kiinnitetty Challenger-nimisen valkopäämerikotkan selkään, ja näemme sen perspektiivistä kuinka lintu lentää Houstonin NRG-stadionin yllä ennen Texansin ja Bengalsin välistä peliä.

Pelattava peli on osa Salute to Service -kampanjaa, jossa osoitetaan kunniaa Yhdysvaltain armeijalle. Kotka lentää kentälle tietenkin maan kansallislaulun soidessa taustalla.