Jymy-yllätys! Vuoden seksikkäin mies kieltäytyi kunniasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

People-lehti valitsee säännöllisesti vuoden seksikkäimmän miehen. Kerroimme äskettäin, että viime vuonna Sexiest Man Alive -titteli ojennettiin Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinelle, ja tänä vuonna kunnian sai naisten suosikkinäyttelijä Chris Hemsworth.

Yksi näyttelijä olisi voittanut tittelin jo monta kertaa, mikäli olisi suostunut ottamaan palkinnon vastaan. People-lehden kulisseista kuiskitaan, että näyttelijä Ryan Gosling olisi voittanut vuoden seksikkäimmän miehen arvonimen ensimmäisen kerran jo vuonna 2011, mutta hän on toistuvasti kieltäytynyt kunniasta.

Lehden toimittajat vakuuttavat, että tänä vuonna häntä ei kuitenkaan pohdittu ensimmäiselle sijalle, koska Hemsworth on ollut huomattavasti enemmän pinnalla. Joidenkin lähteiden mukaan vuoden 2014 pystiä olisi kuitenkin tarjottu Goslingin lisäksi myös Justin Timberlakelle ja Jake Gyllenhaalille, mutta kaikki kolme ovat kieltäytyneet tittelistä.

Ryan Goslingista tuli tänä syksynä isä, kun Eva Mendes synnytti parille ensimmäisen lapsen. Mendesin ja Goslingin tyttären nimi on Esmeralda Amanda Gosling. Nimi on monelle tuttu Disneyn piirretystä Notre Damen kellonsoittaja, jossa yhtenä hahmona nähdään hurmaava Esmeralda-neito. Näyttelijätär Eva Mendesin veli Juan Carlos Mendes on kertonut, että Eva ja Ryan ovat loistavia vanhempia. Hänen mielestään Gosling suoriutuu isän tehtävistään luontaisesti ja hän on erinomainen isä Esmeraldalle.