Wakeboardaaja kiitää ojassa – Ferrarin perässä 135 km/h

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britannian Lincolnshiressä on kuvattu hurjapäinen stuntti, jossa ammattitason wakeboardaajaa Jorge Gillia vedetään Ferrarin perässä veden täyttämässä ojassa. Ferrari kiihdyttää videossa parhaimmillaan jopa 135 kilometrin tuntivauhtiin.

YouTube
YouTube

Videon on kuvannut autovideoita tuottava ryhmä TaxTheRich. Siinä esitetty stuntti onnistuu hienosti ja hurjapäiden touhu näyttää vauhdikkaalta ja hauskalta. Tempauksella oli kuitenkin ikäviä seurauksia, sillä paikalliset poliisit alkoivat tutkia tapausta. Alueella, jossa video on kuvattu on nopeusrajoitus 90 kilometriä tunnissa. Stuntissa esiintynyt Ferrari ajoi reilusti yli nopeusrajoitusten.

Tempauksessa esiintyneitä nuoria miehiä ei ole ollut vaikea etsiä ja poliisi on keskustellut miesten kanssa tapauksesta. Daily Mail -lehden mukaan tutkinta on vasta alkuvaiheessa, eikä vielä tiedetä millaisia seurauksia tempulla tulee olemaan. Nuorukaiset toivovat selviävänsä sakoilla.