Shokkivideo julkaistiin! Taksikuski ei ottanut kehitysvammaista suomirokkaria kyytiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään medioissa ja sosiaalisessa mediassa on äimistelty helsinkiläisen taksikuskin toimintaa, kun hän ei ottanut suositun suomalaisen yhtyeen esiintyjää kyytiinsä Helsingin Senaatintorilla. Kyytiin ottamisesta kieltäytymisen syyt ovat edelleen epäselvät.

YouTube
YouTube

Kuohuttava tapaus tallentui Basson kuvaajan videolle, joka on sittemmin julkaistu YouTubessa. Kari oli juuri poistunut Basson toimistolta ja tavannut räppäri Palefacen, kun hän jatkoi matkaansa kohti haastattelua Konalaan. Taksikuski ei kuitenkaan ottanut häntä kyytiinsä.

– Mä en ota! taksikuski totesi heti.

– Anteeksi? Et ota kyytiin? Miksi?

– En uskalla. Kysykää seuraavalta, taksikuski vastasi.

– Et uskalla?

– En. Kysykää seuraavalta, taksikuski toisti.

Tapaus on tänään nostattanut melkoisen kohun. Helsingin päivystävä taksitarkastaja Mika Kuikka kertoi Ilta-Sanomille, että taksikuskeilla on oikeus kieltäytyä ottamasta asiakasta kyytiin, jos kuljettaja tuntee turvallisuutensa vaarantuvan.