Nainen avasi halaushoitolan – saanut jo 10.000 varausta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oregonin Portlandissa 30-vuotias yrittäjä on avannut halaushoitolan. Nainen kuvailee kauppaa hyvänmielen puodiksi ja siellä on myynnissä kaikenlaista mukavaa ja mieltä piristävää. Sen lisäksi kaupassa on halailuhuoneita, jonne asiakkaat voivat varata ajan.

YouTube
YouTube

Kaupan avaamiseen jälkeen yrittäjän sähköposti täyttyi halausaikavarauksilla. Hoitolassa tunnin halailusessio kustantaa 60 dollaria, eli yksi halailuminuutti on dollarin arvoinen. Asiakkaat valitsevat neljästä huoneesta sen missä on heidän mielestään mieluisin teema. Sen jälkeen henkilökunta tarjoaa halauksia sovitun ajan.

Kerroimme aiemmin naisesta, joka tarjosi halailupalveluita työkseen. Halaushoitola toimii samalla perusidealla, ja yrittäjä muistuttaa, että kaupan palvelussa ei ole mitään romanttista tai seksuaalista.

Työntekijät on koulutettu halailemaan tarkoituksenaan saada asiakkaalle arvostettu olo. Yrittäjä kertoi, että asiakkaat saavat halailusessiosta tunteen, että heistä välitetään, he ovat tärkeitä ja heitä kunnioitetaan. Joskus asiakkaat varaavat ajan vain viettääkseen aikaa jonkun kanssa.

Työntekijät tuovat avun ihmisten läheisyydenkaipuuseen. Yrittäjä on kuvaillut palvelua menestykseksi, ja sen suosio on taannut toimivan bisneksen. Cuddle Up To Me -mistaja osallistui haastatteluun, joka julkaistiin netissä.