Näkymätöntä pingistä metroasemalla – silminnäkijät ihmeissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokainen tietää sen tunteen, kun myöhästyy julkisesta kulkuneuvosta vain muutaman sekunnin ja näkee vain punaisena loistavat perävalot. Onneksi seuraavan vuoron odottelun ei tarvitse olla tylsää. Tämän todistavat kuvitteellista pingispeliä pelaavat brittinuorukaiset.

YouTube
YouTube

Pojat pelaavat ”näkymätöntä” pingistä äänitehosteiden kera Lontoon metroasemalla. Loistavasti imitoitu pingispallon ääni saa aikaan mielikuvan, että miehet kamppailevat lajista tosissaan. Jopa muut metromatkustajat innostuvat miesten touhusta ja seuraavat peliä suurella mielenkiinnolla ja naureskellen.

Pingis, ping-pong, eli pöytätennis, on nykyään yksi olympialajeista. Pelin alkujuuret ovat Britanniassa, jossa pelattiin pöytätenniksen esimuotoa samppanjapullon korkeilla ja sikarirasioilla.