Rihannalta jymy-yllätys! Jakoi maistiaisen Instagramissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rihannan fanit ovat odottaneet tähtösen uutta levyä kuin kuuta nousevaa, ja nyt näyttäisi siltä, että laulajatar on ryhtynyt työstämään uutta julkaisuaan. Uudelle levylle tulevien kappaleiden äänittäminen on vihdoin alkanut. Poptähti jakoi Instagramissaan lyhyen näytteen aikaansaannoksestaan ja se sai fanit villiintymään.

phuckin roun in da studio

A video posted by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna muisti fanejaan myös Twitterissä ja kirjoitti sinne viestin, jossa hän lupasi pitää faninsa ajan tasalla liittyen hänen uuden levyprojektinsa etenemiseen. Fanit ovat olleet Rihannan tekemästä ilmoituksesta riemuissaan. Levy tulee olemaan laulajattaren kahdeksas.

Ennen levytysprojektiaan poptähti keskittyi roolisuoritukseensa uudessa animaatioelokuvassa Home – Vihdoin kotona. Rihanna on yksi elokuvassa työskennelleistä ääninäyttelijöistä. Elokuvassa nähdään myös Rillit huurussa -televisiosarjasta tunnettu Jim Parsons. Kaksikko ystävystyi elokuvaa tehdessä ja Rihanna jakoi sosiaalisessa mediassa hauskan videon, jossa hän opettaa Parsonsia ottamaan selfien itsestään. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2015.

@therealjimparsons is awful at this selfie life…showed him some angles and a duck lip or 2 #HOMEmovie #ImTip #HeisOH

Une vidéo publiée par badgalriri (@badgalriri) le