Alaikäinen mallityttöystävä ei päässyt baariin – supertähti perui keikkansa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Tygan ja realitytähti Kylie Jennerin välillä näyttäisi lempi leiskuvan. Pariskunta on nähty usein yhdessä ja lähipiirin mukaan he ovat lähes erottamattomia. Kumpikaan heistä ei ole julkistanut tietoa, että he seurustelisivat, mutta käytöksestään päätellen kyseessä on jotain deittailua vakavampaa.

Räppäri Tyga on saanut kohun aikaan, sillä että hän perui hiljattain yökerhokeikkansa, koska alaikäistä Kylie Jenneriä ei päästetty sisään. Keikan järjestäjät ja yökerhon henkiökunta oli kieltäytynyt päästämästä 17-vuotiasta Jenneriä sisään yökerhoon. Tygan oli tarkoitus esiintyä Hollywoodissa sijaitsevassa Greystone Manorissa, mutta hän perui esiintymisen sen takia, että Kylie ei päässyt katsomaan keikkaa.

Räppärin fanit ovat olleet miehen tempauksesta näreissään, sillä heidän mielestään oli röyhkeää jättää esiintymättä sen takia, että järjestäjät ja henkilökunta eivät suostuneet sääntöjen vastaiseen tekoon. Oli suloista, että Tyga teki kaikkensa saadakseen tyttöystävänsä keikalle, mutta keikan peruminen osoitti epäammattimaista käytöstä.