Bill Cosbyn seksiskandaali paisuu – huippumalli syyttää raiskauksesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediassa on lähes kuukauden ajan puitu skandaalia, jonka mukaan näyttelijänä tunnettu Bill Cosby olisi syyllistynyt useiden naisten seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja ahdisteluun. Vettä myllyyn lisäsi huippumallina tunnetun Janice Dickinsonin väite, jonka mukaan Cosby raiskasi hänet.

Dickinsonin mukaan Cosby huumasi hänet ja käytti häntä seksuaalisesti hyväksi vuonna 1982 Kaliforniassa. Huippumalli kertoi Entertainment Tonight keskusteluohjelmassa, että mies kutsui hänet luokseen jutellakseen mahdollisista rooleista televisiossa ja urasta musiikin parissa. Dickinson muistaa Cosbyn juottaneen hänet humalaan ja antaneen hänelle pillerin, jonka seurauksena nainen sammui. Nainen kertoi tulleensa raiskatuksi sinä iltana.

Daily Mail -lehden mukaan raiskaussyytteitä on tehty miehestä aiemminkin. Syytteet eivät ole päätyneet oikeuteen, sillä ne on soviteltu lakimiesten kesken suljettujen ovien takana. Cosby ei ole kommentoinut syytteitä, mutta vaikuttaisi siltä, että skandaali ei ole laantumassa lähiaikoina, sillä yhä useampi nainen on alkanut puhua julkisesti Cosbyn pimeästä puolesta.