Irina rannan seksikkäin näky – bikinivartalo ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolumbian kuuman auringon alla on ikuistettu upeita rantakuvia huippumalli Irina Shaykista. Neitokainen on pukeutunut räikeän värisiin bikineihin ja poseeraa veden äärellä seksikkäästi. Bikinikuvausten kuuman tunnelman voi melkein tuntea ja kokea pelkkien kuvien välityksellä.

Jalkapalloilija Christiano Ronaldon kanssa heilasteleva Shayk osallistui Agua Benditan bikinkuvauksiin. Muotikuvat neitokaisesta otti ammattikuvaaja Enrique Badulescu. Kuvien perusteella Shayk näytti nauttivan auringossa paistattelusta ja kameralle poseeraamisesta.

Ronaldo ja Shayk ovat seurustelleet jo vuodesta 2010 asti. Daily Mail -lehden mukaan mallista on tullut läheinen Ronaldon perheen kanssa ja hän on osallistunut Ronaldon pojan Christiano Juniorin hoitamiseen. Shayk on hiljattain osallistunut useisiin muotikuvauksiin ja vaikuttaa siltä, että huippumallin tahti ei ole hiljentymässä lähitulevaisuudessa.