Lentomatkustaja järkyttyi näkemästään – henki hiuskarvan varassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentomatkustaminen on ollut jo vuosikymmenien ajan eräs turvallisimmista matkanteon tavoista, sillä onnettomuudet varsinkin länsimaisen hyvin huoletuilla lentokoneilla ovat äärimmäisen harvinaisia. Pieniä kommelluksia ja vaaratilanteita sen sijaan sattuu jonkin verran.

Nyt verkossa nähdään kuva melko huolestuttavasta tapauksesta. Mies kertoo Reddit-palvelussa julkaisemansa valokuvan yhteydessä kuulleensa yllättäen POP-äänen ja katsottuaan ulos ikkunasta hän huomasi lentokoneen uloimman ikkunan olevan rikki. Ikkunoiden välissä näytti kaiken lisäksi olevan jokin sinne kuulumaton esine.

Matkustaja huomasi esineen potkurista irti lähteneeksi pultiksi, joka oli iskeytynyt ikkunan läpi valtavalla voimalla. Hieman lisää voimaa, niin pultti olisi voinut iskeytyä ikkunan läpi miehen päähän. Miehellä oli siis onni matkassa. Kuvasta kertoi aiemmin Hymy.