Nykypäivän tuhkimotarina – Tinderella etsii some-prinssiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Humoristisista nettivideoistaan tunnettu CollegeHumor on julkaissut hulvattoman piirroselokuvan nykypäivän Tuhkimosta. Sadussa Tinderella etsii unelmiensa prinssiä Tinderistä. Viehättävän Tinderellan onneksi prinssi löytyy yllättävän läheltä ja he sopivat tapaamisen.

YouTube
YouTube

Kuten saduissa yleensä, on myös tässä tarinassa vastoinkäyminen lähellä, sillä Tinderellan puhelimen akku loppuu juuri kriittisellä hetkellä, kun hän on tapaamassa prinssiään läheisessä kapakassa. Hyvien tarinoiden mukaisesti prinssi ja prinsessa kuitenkin lopulta tapaavat toisensa.

Kuten tosielämässäkin, parin kiihkeä kohtaaminen baarissa päätyy makuuhuoneen puolelle. Ratkiriemukkaassa tarinassa on loppu, jonka mukaan prinssi ja prinsessa elävät elämänsä onnellisena loppuun asti, mutta eivät tosin toistensa kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat