Teinivaimo julkaisi herutuskuvia Instagramissa – luulee olevansa Marilyn?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mediapersoonana ja teinivaimona tunnettu Courtney Stodden on lisännyt Instagramiinsa kuvia, joissa hän imitoi esikuvaansa Marilyn Monroeta. Kuuluisa näyttelijätär Marilyn Monroe on monen naisen idoli ja yksi aikansa rakastetuimmista elokuvatähdistä.

Red lips

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Stodden haluaa ilmeisesti olla Marilynin kaltainen, ja hän on jopa lyhentänyt hiuksiaan näyttääkseen esikuvaltaan. Marilyn Monroe ei ole lainkaan huono esimerkki Stoddenin kaltaiselle nuorelle naiselle. Paljastelevasta pukeutumistyylistään tunnettu Stodden voisi ehkä ottaa myös pukeutumiseen liittyviä vinkkejä Monroelta.

Courtney on lisäillyt Marilyn Monroesta kuvia omaan Instagramiinsa ja vertaillut omia kuviaan näyttelijättären kanssa. Stoddenin kuvissa on myös otos presidentti Kennedystä, jonka kanssa Marilynillä on kerrottu olevan suhde. Toivottavasti Stodden ei lähde tavoittelemaan ulkonäöllistä yhdennäköisyyttä Monroen kanssa plastiikkakirurgin avulla.

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

Kuva, jonka Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat