Poliisikin ihmeissään – nainen varasti 5 138 eurolla makkaraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin miehestä, joka varasti jättisatsin partiolaisten myymiä keksilaatikoita. Nyt hieman samankaltaiseen tekoon on syyllistynyt teksasilainen nainen – tosin hänen saaliinsa on huomattavasti piparkakkuja suolaisempi.

Teksasin poliisi on pidättänyt 45-vuotiaan Regina Shawnin epäiltynä suuresta makkaravarkaudesta. Nainen oli taltioitu työpaikkansa Kiolbassa Provision Companyn valvontakameralle, kun hän yritti kuljettaa painavaa makkaralastia rakennuksesta ulos. Hänet tunnistettiin videosta heti.

Naisen hallusta löydettiin myöhemmin makkaraa 6.400 dollarin arvosta, eli lihatuotteiden arvo nousi huikeaan 5.138 euroon. Nainen oli maksanut makkaran avulla muun muassa velkojaan Peter Medellin -nimiselle henkilölle. Regina Shaw on nyt irtisanottu työpaikastaan ja poliisi yrittää selvittää, kuinka nainen on saanut kuljetettua valtavan lihamäärän ilman, että kukaan on huomannut tekoa, Metro-lehti uutisoi.