Alessandra Ambrosio nautti rantalomasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta taannoin malli nähtiin poseeraamassa esimerkiksi ranskalaisen Lui-lehden rohkeassa kansikuvassa.

All I need … #Paradise #islandlife #foreveronvacation

A photo posted by alessandraambrosio (@alessandraambrosio) on

Tällä hetkellä Alessandra Ambrosio nauttii perheineen lomasta St. Bartsin saarella. Lomailusta huolimatta mallikaunotar on päätynyt kameroiden filmille, sillä tähti ikuistettiin nauttimassa auringosta bikineissä paikallisella rannalla.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.