Fitness-missi julkaisi treenivideonsa – kovakuntoinen kaunotar

Viihdeuutiset · Annika Kela

Entinen missi Danielle Lloyd on muistanut fanejaan treenivideolla, josta selviää neitokaisen rankka treenirutiini. Naisen timmiä kroppaa on ihasteltu mediassa ja etenkin naisen vatsalihakset ovat saaneet paljon huomiota osakseen. Tähtönen on julkaissut videon, jossa hän paljastaa vatsalihastreeninsä.

Hard session today in the gym @jamie_velocity #lean #healthy #fit #gohardorgohome

A video posted by Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

Kadehdittavat lihakset ovat rankan treenaamisen tulosta ja Lloyd on kertonut, että myös säännöllisellä ruokailulla ja terveellisellä ruokavaliolla on ollut suuri vaikutus asiaan. Kolmen lapsen äiti on tunnustanut hurahtaneensa Fitness-urheiluun ja nauttii treenaamisesta täysin sydämin.

Kaiken kiireen keskellä Danielle on myös ehtinyt lomailla. Tähtönen pongattiin Dubain auringon alla ystäviensä kanssa. Neitokainen oli matkustanut lomalle ilman lapsiaan ja kirjoitti Twitterissä, kuinka hän ikävöi poikiaan ollessaan matkoilla. Nyt Lloyd on palannut takaisin arkeen Englannissa ja lisäillyt kuvia ja videoita treenaamisestaan.

Amazing time in dubai but back to mummy duties next few days break

A photo posted by Danielle Lloyd (@missdlloyd) on