Tila Tequila esitteli esikoisensa – jakoi imetyskuvansa netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Tila Tequilan elämään on tullut suuri muutos. Bilettämisestä ja skandaalimaisista videoistaan tunnettu tähtönen on nimittäin saanut perheenlisäystä kaksi viikkoa sitten. Pieni tyttövauva on saanut nimekseen Isabella Monroe.

Tila Tequila
Tila Tequila

Tila on jakanut tyttärestään suloisia kuvia nettisivuillaan ja mukaan on mahtunut myös yksi imetyskuva. Tequila on kertonut keskittyvänsä äitinä olemiseen. Naisen villit biletysvuodet ovat jääneet taakse ja neitokainen on omistautunut pienelle tyttärelleen. Katso kuvat tästä.

Daily Mail -lehden mukaan Tequila on kieltäytynyt paljastamasta lapsensa isän henkilöllisyyttä ja hän on kertonut kasvattavansa pienen prinsessansa yksin. Toistaiseksi kaikki on tähden mukaan sujunut hyvin. Yksinhuoltajuudessa on omat haasteensa, mutta Tilan lähipiiri on tukenut naista kaikin mahdollisin tavoin. Naisen julkaisemista kuvista päätellen Tila on äitiydestään onnensa kukkuloilla.