Seksihurjastelijoiden paratiisi Indonesiassa – seksi vieraan kanssa tuo onnea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indonesialaiset ovat vuosikymmenien ajan harjoittaneet seksirituaaleja saarivaltiossa sijatsevalla Kemukus-vuorella. Seksivuoreksi ristitty paikka on pyhiinvaeltajien kohde, jonne he hakeutuvat harrastamaan seksiä tuntemattomien kanssa. Seksin harrastamisen on uskottu tuovan hyvää onnea elämään.

YouTube
YouTube

Seksivuorella saattaa olla parhaimmillaan jopa 8.000 pyhiinvaeltajaa puuhailemassa keskenään. Pyhiinvaeltajien mukaan vuorella täytyy käydä 35 päivän välein, jotta siellä harrastettu seksi tuottaisi onnea. Monet vuorella käyneet ovat kertoneet elämänsä muuttuneen onnekkaammaksi.

Epätoivoiset yrittäjät, jotka ovat toivoneet yritykselleen menestystä ja tuottoisaa bisnestoimintaa ovat käyneet säännöllisesti rituaaleissa ja huomanneet, että yrityselämä on alkanut kukoistaa seksin tuoman onnen ansiosta.

Indonesialaisista suuri osa on muslimeja. Muslimeille seksirituaalien harrastaminen on jyrkästi kiellettyä ja Mount Kemukuksen rituaaleja onkin yritetty lopettaa muslimien toimesta. Vuoren seksikarnevaaleihin on siitä huolimatta osallistunut indonesialaisia muslimeja, sillä rituaalit ovat osa heidän perinnettään.

Australialainen ajankohtaisohjelma on päättänyt kertoa yhtenä aiheistaan vuoren tapahtumista. Paikalla on käynyt australialainen toimittaja, joka on haastatellut paikallisia ja selvittänyt mistä rituaaleissa on kyse. Ihmiset pitävät Mount Kemukusta pyhänä paikkana, jossa jumalat ovat läsnä. Rituaaleista ei tulla luopumaan, vaikka muslimiuskonto kieltäisikin niihin osallistumisen.