62-vuotias Mickey Rourke tyrmäsi 29-vuotiaan nyrkkeilykehässä: ”Naurettavaa pelleilyä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mickey Rourke on palannut näyttävästi takaisin nyrkkeilyn pariin. Näyttelijänä tunnettu Rourke teki paluun kehään Moskovassa järjestetyssä nyrkkeilyottelussa, jossa häntä vastaan otteli 29-vuotias Elliot Seymour. Rourke voitti lopulta kaikkien yllätykseksi tyrmäyksellä.

YouTube
YouTube

Näyttelijä oli treenannut usean kuukauden ajan kuuluisan nyrkkeilyvalmentajan Freddie Roachin kanssa. Roachin valmennettavana ovat olleet aiemmin muun muassa nyrkkeilytähdet Manny Pacquiao ja Oscar De La Hoya. Ottelun perusteella Rourke oli kuitenkin selvästi rapakunnossa ja hidas.

Daily Mailin mukaan Rourken vastustajaksi oli valittu hänen kanssaan samalla kuntosalilla aikoinaan treenannut koditon Elliot Seymour, joka on vuoden 2009 jälkeen voittanut yhdeksästä ottelusta vain yhden. Silti tyrmäysvoitto tuli erittäin hidastempoisessa ottelussa odottamattoman helposti. Heti ottelun päätyttyä lähtivätkin leviämään väitteet siitä, että ottelun lopputulos oli etukäteen sovittu. Ottelua on tähän mennessä kuvailtu muun muassa farssiksi, naurettavaksi pelleilyksi ja nyrkkeilyn irvikuvaksi.