Tulevaisuuden toimisto – voidaan pysäköidä vaikka merenrantaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nykypäivän teknologia on mahdollistanut sen, että yhä useampia töitä voi tehdä paikasta riippumatta. Etätyöskentelyn odotetaan yleistyvän vielä enemmän tulevaisuudessa ja tavalliset toimistotilat alkavat tyhjentyä. Kalifornialainen suunnittelutoimisto on nyt esitellyt ideansa tulevaisuuden toimistosta.

Yritykset, jotka haluavat luopua toimistotiloistaan, voivat jatkossa hankkia liikkuvan toimiston. Tyylikäs toimistotila sisältää viimeisintä teknologiaa ja siellä kehtaa pitää haastatteluita ja palavereita. Toimistoa vailla olevien työntekijöiden ei tarvitse kokoontua julkisissa tiloissa joissa arkaluonteisista työasioista puhuminen voi olla haastavaa.

Liikkuvan toimiston voi parkkeerata paikkaan, jossa kokous halutaan pitää. Ideo-suunnittelutoimiston ideoima toimisto on itsestään ohjautuva, eikä se suinkaan ole auton perässä vedettävä peräkärry tai toimistovaunu.

Tulevaisuuden toimisto liikkuu auton tavoin liikenteessä, mutta ilman kuljettajaa. Tarkoituksena on, että toimisto ohjelmoidaan ajettavaksi sovittuun paikkaan. Se ei sovellu matkustamiseen, vaikka se onkin liikkuva toimistotila. Ken tietää, ehkä tulevaisuudessa kokoukset pidetään Ideon suunnitelman mukaisissa tiloissa.

Ideo
Ideo
Ideo
Ideo