Missikisalla tyrmistyttävä päätös – missituomari voitti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa romanialainen missikisa Miss Piranda sai yllättävän käänteen, kun yksi kisan tuomareista päätti ryhtyä kilpailemaan misseydestä kesken tuomaripestinsä. Cristina Pucean oli voittanut missikisat vuonna 2011 ja päätti kokeilla onneaan uudelleen tämän vuoden kisoissa.

Kisaan liittynyt neitokainen sai yleisöltä raikuvat aplodit ja tuomareiden mielestä Pucean oli ylivoimainen kisan voittaja. Pucean voitti tittelinsä lisäksi lähes 4.000 euroa ja viikon loman Dubaissa. Miss Piranda päivitti myöhemmin Facebook-sivuilleen kuvan kruunustaan ja pahoitteli aiheuttamaansa mediamyllerrystä.

Nainen kertoi, että hänen osallistumisensa ei ollut suunniteltu eikä hän olisi uskonut voittavansa. Monelle kisaorganisaattorille tempaus haiskahtaa suunnitellulta ja monet uskovat tuomareiden sopineen keskenään, että voittopotti jaetaan heidän kesken. Siitä huolimatta kansa on tukenut Puceanin voittoa.

Yleisö rakastui Cristinaan lavalla ja tunnelma kisoissa nousi heti, kun neitokainen aloitti napatanssinsa. Monet ovat pitäneet kaunottaren voittoa oikeutettuna, vaikka Pucean olikin alunperin kisan tuomari. Myös neitokainen itse on ylpeä omasta voitostaan eikä näe ristiriitaa kisaan osallistumisessa.