Seksikkäin futisfani isänmaallisena rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran haastattelussa taannoin ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Nyt Claudia lähetti suomalaisille faneilleen näyttäviä kuvia.

Staralle Claudia kertoi poseeranneensa Mark Campbelli ikuistamissa rantakuvissa Italian lipun väreissä, koska hän haluaa osoittaa tukeaan kotimaalleen ja sen jalkapallojoukkueelle.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.