David Beckhamin Audi lunastukseen – poika mukana kolarissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jalkapallotähti David Beckham joutui lauantaina auto-onnettomuuteen. Onnettomuus tapahtui, kun hän oli juuti hakenut vanhimman poikansa Brooklynin Arsenal-joukkueen harjoittelukentältä.

Beckham, joka on tunnettu muunmuassa Manchester Unitedin, Real Madridin, sekä AC Milanin riveistä uransa aikana, poistui onnettomuuspaikalta vahingoittumatta.

The Telegraph uutisoi, että sekä Brooklyn että David Beckham näyttivät hyvinvoivilta tapahtuman jälkeen. Myös toisessa autossa matkustanut seurue selvisi tilanteesta ilman loukkaantumisia. Beckhamin ajama Audi RS6 kärsi vahinkoja niin pahasti, että se meni kolarin jälkeen lunastuskuntoon.

– He olivat järkyttyneitä. Törmäys oli aika raju ja vauhtia paljon, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut. Kiitos kuuluu törmäyksen seurauksena lauenneille turvatyynyille, Beckham-perheen sisäpiiristä kerrottiin The Telegraph -lehdelle.