Beyoncen pikkusisko kuumissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Taannoin ura otti kuitenkin takapakkia. Solange sai potkut levy-yhtiöstään, koska Sol-Angel And The Hadley St. Dreams -albumi ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin.

Solange Knowles meni marraskuussa naimisiin musiikkivideo-ohjaaja Alan Fergusonin kanssa. Pariskunta vietti häämatkaansa Brasilian Bahiassa, ja laulajatar otti heidän matkastaan runsain määrin näyttäviä kuvia. Otokset ovat nyt nähtävillä Solangen Instagram-tilillä.

Taannoin Solange paljasti, että uuden levyn tekeminen otti koville. Naisen mukaan levyn teossa oli mukana myös hieman hermoromahduksen piirteitä. Solange on jopa kertonut kärsineensä paniikkikohtauksista ”uhrauduttuaan levylle täysin”.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat