Beyoncen pikkusisko kuumissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyonce Knowlesin pikkusisko Solange Knowles on tehnyt musiikkiuraa jo muutaman vuoden ajan. Taannoin ura otti kuitenkin takapakkia. Solange sai potkut levy-yhtiöstään, koska Sol-Angel And The Hadley St. Dreams -albumi ei yltänyt odotettuihin myyntilukuihin.

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika S A I N T R E C O R D S (@saintrecords)

Solange Knowles meni marraskuussa naimisiin musiikkivideo-ohjaaja Alan Fergusonin kanssa. Pariskunta vietti häämatkaansa Brasilian Bahiassa, ja laulajatar otti heidän matkastaan runsain määrin näyttäviä kuvia. Otokset ovat nyt nähtävillä Solangen Instagram-tilillä.

Taannoin Solange paljasti, että uuden levyn tekeminen otti koville. Naisen mukaan levyn teossa oli mukana myös hieman hermoromahduksen piirteitä. Solange on jopa kertonut kärsineensä paniikkikohtauksista ”uhrauduttuaan levylle täysin”.