Chris Pratt laihtui 30 kiloa – keino löytyy jokaisesta keittiöstä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Chris Pratt on laihtunut huimasti ja treenannut itsensä todella kovaan kuntoon. Prattin salaisuus laihtumiseen on miehen mukaan runsas veden juonti. Hän jätti alkoholin puoleksi vuodeksi ja korvasi sen perinteisellä vedellä, kuten kaiken muunkin nesteen ruokavaliossaan.

Chris Pratt joi jokaisena päivänä noin viisi litraa vettä. Veden juominen lisää aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta kuona-aineita. Runsas vedenjuominen voi myös vähentää näläntunnetta. Jos keho kärsii nestevajeesta, se saattaa virheellisesti viestiä tästä näläntunteella.

– Jouduin käymään jatkuvasti vessassa. Se tässä dietissä oli painajaismaista, Pratt kertoi Inquisitr-lehdelle.

Huffington Postin mukaan Pratt painoi ennen Guardians of the Galaxy -elokuvan koe-esiintymistä noin 150 kiloa. Noista lukemista mies on laihtunut lähemmäs 30 kiloa ja kuvista päätellen saanut myös lihasta aimo annoksen luidensa ympärille. Chris Pratt nähdään tähdittämässä tulevaa Jurassic World -elokuvaa.