Auton ikkunat huuruttomiksi yksinkertaisella niksillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet useita kertoja miten niksien supertähti Dave Hax on opastanut kansalaisia helpottamaan elämäänsä erilaisilla yksinkertaisilla keinoille. Niitä ovat olleet muun muassa ympyrän piirtäminen vapaalla kädellä ja uimapatjan täyttäminen ilman pumppua. Nyt vuorossa on ajankohtainen aihe.

YouTube
YouTube

Tuhannet suomalaiset tuskailevat sisältä huuruun menevien auton ikkunoiden kanssa. Kun autossa oleva kosteus tiivistyy tuulilasiin, menee auto usein ajokelvottomaksi jopa minuuttien ajaksi.

Ongelman syynä on auton sisäilmassa oleva kosteus, jonka saa nyt kätevästi poistettua Dave Haxin yksinkertaisella neuvolla. Hän nimittäin opastaa hankkimaan kosteutta imevää silikageeli-kissanhiekkaa ja laittamaan sitä vaikkapa sukkaan. Tällainen yhdistelmä imee autossa olevaa kosteutta tehokkaasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.