Fani jahtasi poikabänditähteä kuvan toivossa – hevosen uloste yllätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suomeenkin kiertueelle saapuva One Direction on yksi tämän hetken kuumimmista poikabändeistä. Yhtyeellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa ja usein yhtyeen jäsenten läsnäolo saa hysteriaa aikaan nuorten naisfanien keskuudessa.

One Directionin jäsen Harry Styles oli Lontoossa maanantaina ottamassa osaa British Fashion Awards -gaalaan. Sadat fanit olivat saapuneet paikalle siinä toivossa, että näkisivät Harrysta vilauksen ja ehkä saisivat kuvia ja nimikirjoituksia. Yksi yhtyeen faneista lähti jahtaamaan Stylesin seuruetta kuvien toivossa. Nainen kuitenkin kompastui kadulla ja kaatui suoraan hevosen lantakasaan.

Paikalle olleet valokuvaajat ja fanit ikuistivat naisen kaatumisen valtavan läjän päälle. Neitokainen nousi nopeasti ylös ja kompuroi uudestaan hevosenläjään. Valkoiseen hameeseen ja korkokenkiin sommistautunut nuori nainen oli nolostunut kaatuilustaan, mutta ehkä häntä harmitti vielä enemmän se, että hän ei saanut haluamaansa selfietä Harryn kanssa.