Vanha suola janottaa? Taylor Swift ja Harry Styles salaa treffeillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Taylos Swift ja One Direction hurmuri Harry Styles on nähty yhdessä drinkkien äärellä. Neitokainen oli tavannut entisen poikaystävänsä Victoria’s Secret esiintymisensä jälkeen ja pari oli suunnannut jatkamaan iltaa yhdessä.

Daily Mirror -lehden mukaan pariskunta tapasi toisensa lasillisten ääressä. Stylesilla ja Swiftillä oli vuonna 2013 lyhyt romanssi, joka päättyi katkerasti. Swift on kirjoittanut erosta useita biisejä ja lähteiden mukaan hän esitti Harrysta kertovan kappaleen Victoria’s Secret -näytöksessä.

Vaikuttaisi siltä, että Swift ei ole enää katkera erosta ja pariskunnan välit ovat lämmenneet. Huolettoman poikamiehen elämää viettävä Styles on tuskin valmis sitoutumaan suhteeseen vaikka Swift haaveilisikin yhteen paluusta. Miehen on kerrottu deittailevan useaa kaunotarta samaan aikaan, joten voi olla mahdollista, että Swift on vain yksi niistä naisista jotka haluavat suhteeseen Harryn kanssa.