Victoria’s Secretin muotinäytöksessä käytetään 3,5 litraa itseruskettavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jimmy Coco on toiminut Victoria’s Secret kaunottarien henkilökohtaisena tekorusketustaiteilijana jo vuodesta 2006 lähtien. Nyt hän on paljastanut, että neitokaisten ruskettamiseen menee huikeat 3,5 litraa itseruskettavaa ainetta jokaisessa muotinäytöksessä.

Splash
Splash

Ei siis ihme, että mallien iho on aina kauniin päivettynyt lavalla. Coco on maineikas kauneudenhoitaja ja vastuussa monien tunnettujen kaunottarien täydellisistä rusketuksista. Victoria’s Secret -malleista hänet löysi ensimmäisenä Miranda Kerr vuonna 2006.

– Victoria’s Secret -muotinäytös tuotiin Los Angelesin Kodak-teatteriin, joten menin viereisen hotellin aulaan odottelemaan malleja. Kun Miranda Kerr käveli ohitseni, ryntäsin esittelemään itseni ja tarjosin hänelle itserusketusta. Ennen kuin huomasinkaan, kaikki mallit tulivat luokseni itserusketusta hakemaan, Coco paljasti Telegraph-lehdelle.

Jimmy Coco kertoi käyttävänsä naisiin yhdessä näytöksessä 3,5 litraa itseruskettavaa, eli yhteensä 40 purkkia. Yksi kokonainen purkki saadaan kulumaan yhtä mallia kohden ja Coco onkin kommentoinut kulutusta sillä, että näillä kaunokaisilla on loputtoman pikät jalat.