Simpsonien superfani – mies tatuoi 203 hahmoa selkäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Simpsonit-animaatiosarjaa fanittava mies on ottanut tatuoinnin suosikkiohjelmansa kunniaksi. Michael Baxteriksi esittäytyneellä miehellä on selässään valtava tatuointi, jossa esiintyy 203 sarjassa nähtyä hahmoa. Baxter on päässyt tatuoinnillaan Guinnessin ennätystenkirjaan.

Daily Star -lehden mukaan tatuoinnin tekemiseen on mennyt 130 tuskaista tuntia. Mies kertoi aloittaneensa projektin vuosi sitten ja tatuointia on tehty rauhallisessa tahdissa. Vanginvartijana toimiva Baxter on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Mies kertoi, että tatuoinnilla on hintaa lähes 8.200 euroa.

Mies on kertonut ylpeänä, että hänen perheensä pitää tatuointia taideteoksena. 52-vuotias isoisä on esitellyt tatuointia lapsenlapsilleen ja heidän kavereilleen. Baxter kertoi, että hänestä on hienoa rikkoa maailmanennätys tatuoinnillaan, etenkin kun sarja juhlii 17.joulukuuta sen 25. vuosipäivää. Omistautumisellaan projektille Baxter on osoittanut olevansa todellinen Simpsonit superfani.