Supermalli-Heidi alusvaatekampanjan keulahahmona

Viihdeuutiset · Annika Kela

Heidi Klum on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista huippumalleista. Saksalainen kaunotar on menestynyt mallinuransa lisäksi myös televisiojuontajana ja mediapersoonana. Tähtösellä on vakuutava ura takanaan, eikä Klumin vauhti näytä hiipuvan tulevaisuudessakaan.

Photo blast from the past: I don't think I'd mind being stranded on this Island again.

Ein von Heidi Klum (@heidiklum) gepostetes Foto am

Malli on äskettäin ottanut osaa aluvaatekampanjaan ja tähtösestä on räpsitty rohkeita ja vietteleviä kuvia vaatemainoksia varten. Kuvia katsellessa on vaikea uskoa, että kaunotar on 41-vuotias neljän lapsen äiti. Heidi Klum on pitänyt itsensä kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Huippumallin kuvia joudutaan tuskin muokkaamaan, sillä tähtösestä hijattain otetut lomakuvat paljastavat, että Heidillä on uskomattoman timmi bikinivartalo. Klum on yhtä hyvässä kunnossa edelleen, kuin hän oli yli kymmenen vuotta sitten. Hehkeän olemuksensa puolesta kaunottarella tulee olemaan vielä pitkä mallinura edessään.