Lauren Stonerin kurvit loistivat rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei lähtenyt lentoon. Elokuviensa sijaan kaunotar on ollut sittemmin otsikoissa lähinnä näyttävän bikinivartalonsa myötä.

Tällä kertaa näyttelijätär on huomattu hänen suunnattuaan rannalle Miami Beachilla, Floridassa. Lauren verhosi upeat kurvinsa pieniin bikineihin.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.