Näin perut saapumisesi viime hetkellä – parhaat tekosyyt listattiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaisen komediakaksikon sketsin pariskunnalla on joulun alla sovittuja menoja ja tapaamisia. Pariskunta kuitenkin huomasi, ettei kumpaakaan heistä huvittanut lähteä illanviettoon kaupungin toiselle puolelle, vaan he halusivat jäädä kotiin ja olla tekemättä mitään.

YouTube
YouTube

Molemmat osapuolet alkoivat soitella kavereilleen kertoakseen, että he eivät pääsekään tulemaan paikalle. Pariskunta paljastaa monia toimivia tekosyitä sille, että he joutuivat perumaan tapaamisen. Pari antoi ymmärtää, että he oikeasti halusivat osallistua mutta eivät voineet, sillä jokin yllättävä tapaus oli pilannut heidän suunnitelmansa.

Monet ovat varmasti kokeneet vastaavia tilanteita ja voivat samaistua siihen, että joskus kotiin jääminen kuulostaa paljon houkuttelevammalta vaihtoehdolta kuin illanvietto, joka ei oikeasti huvita.