Teinitytön pidätyskuva leviää verkossa – maailman kaunein rikollinen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänä vuonna verkossa nousi suureksi ilmiöksi mies, joka nimettiin maailman komeimmaksi rikolliseksi. Poikkeuksellisen komea nuori mies löydettiin poliisin pidätyskuvasta ja hänelle tarjottiin jopa 30.000 dollarin viikkopalkkaa mallina toimisesta. Nyt verkossa leviää teinitytön pidätyskuva.

Poliisi
Poliisi

18-vuotias Alysa Suguro Bathrick pidätettiin Pohjois-Carolinassa huumausaineiden hallussapidosta ja myynnistä. Myöhemmin hän itse levitti pidätyskuvansa Twitter-viestissään, jossa kertoi tapauksesta. Kuva on sittemmin noteerattu laajasti ja mallikasvoinen Alysa on saanut kovasti huomiota osakseen. Hänet on nimitetty leikkisästi maailman kauneimmaksi rikolliseksi. Aika näyttää tarjotaanko myös hänelle mallisopimusta.

Poliisi
Poliisi