Nuorukaiset pyysivät sairauslomaa – vaikka eivät olleet työntekijöitä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Työpaikalle täytyy aina ilmoittaa, kun tauti yllättää ja joutuu pitämään sairaslomaa. Työntekijä saa yleensä pari päivää toipumiseen ilmoittamalla pomolle, että on kipeänä. Jos sairaus kuitenkin pitkittyy, sairaslomapäiviin tarvitaan yleensä lääkärintodistus.

YouTube
YouTube

Nyt nämä kaverukset ovat päättäneet pilailla työvuoropäälliköiden kustannuksella. Videolla pojat soittelevat työpaikkoihin ja kertovat, että eivät pääse seuraavana päivänä töihin, koska ovat sairaana. Jutun juoni onkin se, että he soittelevat mihin tahansa yrityksiin, joissa eivät oikeasti edes työskentele.

Pojat kertovat aluksi vuoropäälliköille, että eivät pääse, koska ovat sairaana. Sitten he alkavat selittämään, miksi eivät oikeasti pääse töihin, mutta pyytävät vuoropäälliköitä kuitenkin valehtelemaan heidän puolestaan, että he ovat sairaana. Selitykset ovat poikien reissuja ja huvittelupäiviä ystävien kesken, eli kaikkea muuta paitsi sairaudesta toipumista. Yllättävän monelle poikien tarina menee läpi, vaikka he eivät edes ole yrityksissä töissä.