PlayStation 20-vuotta: Voita Starasta numeroitu PS4-erikoismalli omaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oletko sinä Suomen kovin pelimies tai -nainen? Kerro Staralle miksi juuri sinä ansaitsisit voittaa numeroidun PlayStation 4 20th Anniversary Edition -juhlamallin legendaarisesta pelikonsolista. Pian voit olla numeroidun erikoismallin uusi onnellinen omistaja.

Sony, PlayStation 4
Sony, PlayStation 4

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUJILLE.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden konsolin. Vastausaika 8. – 14. joulukuuta 2014. Stara julkaisee parhaat perustelut ja voittajan nimen maanantaina 15. joulukuuta. Tarinoita tuli yli 800, joten toimitus haluaa lukea ne kaikki ja tekee siksi ratkaisunsa vasta tiistaina 16. joulukuuta.

PlayStationin 20-vuotisjuhlan alkajaisiksi PS4-konsolista on julkaistu ainutlaatuinen erikoismalli, joka on kunnianosoitus markkinoiden ensimmäiselle PlayStation-konsolille. PlayStation 4 20th Anniversary Edition -konsoli on saatavilla alkuperäisen kaltaisessa harmaassa värissä, ja se toimitetaan erityispakattuna yhdessä lisävarusteiden kanssa.

Suomessa PS4 20th Anniversary Edition -konsoleita on saatavilla hyvin rajoitetusti, sillä maailmanlaajuisesti niitä valmistetaan vain 12.300 kappaleen numeroitu erä. Alkuperäinen PlayStation mullisti ilmestyessään videopelaamisen ja loi ensimmäisen PlayStation-sukupolven vuonna 1994.