Chris Brownin exä Karrueche Tran esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Chris Brown vapautui taannoin vankilasta suoritettuaan loppuun tuomionsa vuonna 2009 tapahtuneesta pahoinpitelystä. Uhrina oli tuolloin miehen tyttöystävä Rihanna. Poptähden kainalossa nähtiin ennen vankilaa ja sen jälkeen mallikaunotar Karrueche Tran.

Eilen Karrueche Tran kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Miami Beachilla, mutta tällä kertaa ilman on-off-julkkispoikaystäväänsä.

Karrueche Tran kertoi aiemmin, että Chrisin ja Rihannan aiempi seurusteleminen on tehnyt kaikesta todella hankalaa. Hän kertoi Just Keke -ohjelmassa, että etenkin Rihannan fanit piinaavat häntä alituisesti.

– Tilanne on se, että poikaystäväni on kuuluisa mies, jonka ex-tyttöystävä on häntäkin kuuluisampi. En ainoastaan joudu näyttää kynsiäni hänen entiselle naiselleen, vaan joudun myös taistelemaan 14 miljoonaa fania vastaan, Karrueche jutteli.

Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran on tukenut Chris Brownia tuomioista ja vieroitushoidoista huolimatta parhaansa mukaan ja avoimella mielellä. Hän yrittää pyrkiä elämässään positiivisuuteen. Karrueche Tran ja Chris Brown seurustelivat ensimmäisen kerran jo vuosina 2010-2012.