Ravintola lennätti mistelinoksaa UAV-helikopterilla – traaginen seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tunnettu ravintolaketju TGI Friday’s on aloittanut joulutempauksen, jossa ravintolan tiloissa lennätetään mistelinoksaa asiakkaiden pöytiin radio-ohjattavan helikopterin avulla. Lähimmäisten hellyydenosoituksiin kannustava tempaus on kuitenkin mennyt pahasti pieleen ketjun yhdessä New Yorkin ravintolassa.

YouTube
YouTube

Mistelinoksaa kuljettava UAV-helikopteri oli tehnyt pakkolaskun yhden asiakkaan syliin aiheuttaen asiakkaalle vammoja. Helikopteri oli pudotessaan törmännyt suoraan naisasiakkaan kasvoihin ja propelli oli viiltänyt hänen nenäänsä. Suukotteluun kannustava tempaus oli saanut väkivaltaisen käänteen.

Naisen nenään tullut haava ei vaatinut sairaalahoitoa ja vuoto saatiin tyrehdytettyä paikan päällä. Daily Mail -lehden mukaan helikopteria lennättänyt mies syytti aluksi asiakasta onnettomuudesta. Miehen mukaan nainen oli tehnyt äkkiliikkeen ja huitaissut helikopterin alas.

Ravintola päätti kuitenkin ottaa vastuun tapahtuneesta ja tarjoutui korvaamaan naiselle koituneet vahingot. Tapausta on pidetty yksittäisenä eikä mistelinoksien lennättämisestä ole luovuttu. Joulun kunniaksi mistelinoksat pörräävät edelleen ravintolan tiloissa kannustaen ruokailijoita suukottelemaan.