Mies suuteli pöydän alla naisen jalkoja – sai yli vuoden vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keski-ikäinen nainen joutui miehen ahdistelemaksi kirjastossa. Nainen istui pöydän ääressä lukemassa kun hän tunsi, että joku koskettelee hänen jalkojaan pöydän alla. Pöydän alta löytyi 33-vuotias Luke Rudge, jolla on ilmeisen kova jalkafetissi. Rudge oli suukotellut naisen jalkoja ja haistellut hänen kenkiään. Hän oli myös ladellut naiselle kohteliaisuuksia hänen jaloistaan.

Nainen oli mennyt kirjastossa pöydän ääreen lukemaan kirjaa ja riisunut saappaat jalastaan. Rudge oli tullut hänen viereensä ja alkanut kehumaan naisen jalkoja kauniiksi. Kun nainen ei kiinnittänyt mieheen mitään huomiota, mies oli käynyt maahan makaamaan ja alkanut suukottelemaan naisen jalkoja. Mies oli myös ottanut naisen saappaat käsittelyynsä ja nuuhkinut niitä pöydän alla makoillessaan. Nainen kutsui paikalle kirjastonhoitajan, joka teki poliisille hälytyksen.

Coventry Telegraph -lehden mukaan Luke Rudgen tuomio tästä häirinnästä oli 14 kuukautta. Hän on aiemmin ollut vankilassa 14-vuotiaan tytön seksuaalisesta häirinnästä. Rudge on myöntänyt, että hänellä on ongelma ja hän haluaa hakeutua hoitoon.