Claudia Romani esitteli stringipeppuaan rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Tämän vuoksi hän onkin saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Neitokainen päätyykin näyttävän ulkomuotonsa vuoksi usein seksikkäisiin kuviin.

Splash
Splash

Nyt Claudia Romani on kuvattu Miamissa sijaitsevalla uimarannalla. Mallikaunotar nähtiin rannalla esittelemässä näyttävää takapuoltaan monokini-tyylisessä niukassa uimapuvussa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.

Splash
Splash