Poikabänditähti teki historiaa – ensimmäiset homohäät USA:n televisiossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suositun *Nsync-poikabändin jäsen Lance Bass on myynyt hääseremoniansa kuvausoikeudet televisiokanavalle. Viihdeuutiskanava E! esittää hääseremoniasta tehdyn ohjelman ja kanavan mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kahdesta miehestä koostuvan avioparin hääseremonia on televisioitu.

Bass astelee alttarille kihlattunsa Michael Turchinin kanssa. Häät järjestetään helmikuussa ja paikalle odotetaan suuria maailman tähtiä ja viihdealan ammattilaisia. Laulaja ei ole paljastanut kuinka paljon häiden kuvaamisesta maksettiin pariskunnalle. Tiedossa ei myöskään ole, onko E! saanut yksinoikeudet hääkuviin, vai aikooko pari myydä kuviaan lehdille.

Viihdekanava E! on kuvannut useita kuuluisuuksien hääseremonioita, mutta ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain televisiohistoriassa näytetään lähetystä homoseksuaalien hääseremoniasta. On sanomattakin selvää, että Bassin läheiset ja fanit ovat tilaisuudesta innoissaan.

Pariskunta on onnellinen siitä, että he voivat jakaa hääpäivänsä television välityksellä myös fanien kanssa. Parin häät vetävät Hollywoodin kermaa paikalle ja tilaisuus on myös suuri seurapiiritapahtuma. Häiden suunnittelussa on noudatettu perinteistä kaavaa, mutta todennäköisesti myös yllätyksiä on luvassa.