Brasilialaismallin iltapuku viettelevän näyttävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secretin listoilla työskentelevä supermalli Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Alkuvuoden hän keskittyi lähinnä perhe-elämään, mutta sittemmin hän on palannut näyttävästi takaisin työelämään.

Eilen Alessandra Ambrosio kuvattiin yhdessä Stewart Shiningin kanssa osallistumassa ACRIA 19th Annual Holiday Dinner Benefit -tilaisuuteen New Yorkin Skylight Modernissa. Supermalli oli sonnustautunut tilaisuuteen todella näyttävään asuun, joka paljasti runsaasti hänen kylkeään.

Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.