Amber Rose kuolaa varattua miestä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rohkeista kuvistaan tunnettu malli Amber Rose on lähestynyt näyttelijä Charlie Hunnmania häpeämättömän suoralla tavalla Instagramissa. Varattu Sons of Anarchy -näyttelijä ei ole toistaiseksi ottanut kantaa naisen ihastuksenosoituksiin, mutta miehen tyttöystävä ei varmasti ole mielissään.

Morning

Ein von Amber Rose (@amberrose) gepostetes Foto am

Syksyllä räppäri Wiz Khalifasta eronnut Rose on viettänyt vauhdikasta sinkkuelämää. Naisella on varmasti pitkä jono kosijoita oven takana ja heidän kaikkien harmiksi näyttäisi siltä, että Amber on iskenyt silmänsä Hunnmaniin. Tähtönen päivitti Instagramiinsa miehestä otettuja kuvia ja kirjoitti kuvateksteihin käyvänsä kuumana näyttelijäkomistukseen.

Sosiaalinen media on villiintynyt myös neitokaisen äskettäin lisäämistä seksikkäistä kuvista. Rose on tarjoillut faneilleen silmänruokaa julkaisemalla kuvia, joissa hän esiintyy erittäin avonaisessa topissa. Amber on yhdistetty hiljattain romanttisessa mielessä räppäri French Montanaan ja näyttelijä Nick Cannoniin. Tähtönen on kuitenkin kertonut olevansa edelleen sinkku ja etsivänsä elämäänsä uutta rakkautta.

Ahhhhh swoons #CharlieHunnam #SOA

Ein von Amber Rose (@amberrose) gepostetes Foto am

I can't even #CharlieHunnam

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on