Ashton Kutcher: ”Vauvani on kuin puhelin, joka ei vielä toimi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ashton Kutcher oli vieraana Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa ja hän kertoi, miten hienoa ja palkitsevaa lapsen syntymä oli. 36-vuotias Kutcher tekee hauskan vertauskuvan 10-viikkoisesta lapsestaan ja puhelimesta.

– Vauvan saaminen on kuin ostaisi uuden puhelimen, jossa ei vielä toimi kaikki sen ominaisuudet. Ihmettelet, miksi se ei ota kuvia eikä sillä pysty soittaa. Oikeastaan sillä ei pysty tehdä vielä juuri mitään, mutta se näyttää kyllä todella söpöltä, Kutcher kommentoi DeGeneresille.

Kutcher ylisti Mila Kunisia haastattelussaan ja kertoi miten mahtava äiti hän on. Kutcher kertoi, että aina kun hän tulee töistä kotiin kaikki on täydellistä, vaikka vauvan ja äidin päivä onkin varmasti ollut tapahtumarikas.