Miehet kisasivat lasten mäkiautoilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alabamassa on järjestetty mielenkiintoinen mäkiautokisa, sillä kisan osallistujat ajoivat mäkeä alas lapsille tarkoitetuilla leluautoilla. Vauhdikkaassa kisasssa kuskit ajoivat pareittain hiekkaista ja kuoppaista mäkeä alas ihmisjoukon kannustaessa ympärillä.

YouTube
YouTube

Takkuilevasta kisasta ei meinannut tulla mitään, sillä kuskit eivät hallinneet ollenkaan menopelejään ja jokainen heistä suistui tieltä jossain vaiheessa kisaa. Tavoitteena oli päästä mäki alas, mutta osalle mäen kuopat koituvat kohtaloksi kesken matkan.

Kisan järjestäneet kaverukset saivat tempauksestaan varmasti hyvät naurut. Amatöörimäinen mäkiautokilpailu näytti olevan hauskaa ajanvietettä. Hullunkurisesta ajamisesta huolimatta, kisasta jäi puuttumaan oikea haasteellisuus ja jännitys. Nettivideon kuvatekstin mukaan kisan voitti Matt Myrick ja hänet kruunattiin Extreme Barbie Jeep-kisojen mestariksi.