Täydellinen nainen pilasi kasvonsa Botoxilla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan tähti Brandi Glanville on kokenut huomattavan muodonmuutoksen. Realitytähti on nimittäin hurahtanut Botox-hoitoihin ja hänen ulkonäkönsä on muuttunut niiden ansiosta huomattavasti.

Brandi Glanville vuonna 2012

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brandi Glanville vuonna 2014

Splash
Splash

Olemme aiemmin kertoneet, että Glanville on tuhlannut kymmeniä tuhansia euroja plastiikkakirurgiaan. Kauneusleikkaukset ja -hoidot ovat menneet niin pitkälle, että nyt kaunotaren kasvot ovat täyteaineista turvonneet lähes tunnistamattomiksi. Glanville ei enää muistuta itseään ja nuorennushoidot eivät ole tehneet hänen ulkonäköään paremmaksi.

Brandi on myöntänyt Radar-viihdesivuston haastattelussa, että hän on jäänyt hoitoihin koukkuun. Nainen on myös avoimesti puhunut siitä, että hän on mennyt hoidoissa liiallisuuksiin, mutta kokenut sen olevan tarpeellista sillä hän on jo yli 40-vuotias. Tähtösen fanit ovat olleet sitä mieltä, että Glanvillen ei tarvitse käyttää botoxia, sillä hän on kaunis sellaisena kun on.

Brandi Glanville vuonna 2014

Splash
Splash
Splash
Splash