Realitypovipommi esitteli silikonimuotonsa – kellukkeet omasta takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman tähdet ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon, ja yksi heistä on povipommi Chloe Sims.

Chloe Sims on parhaillaan viettämässä lomaansa Cap Verdellä, jossa hänet ikuistettiin eilen bikinikuviin hotellinsa uima-altaalla. Realitytähti oli pukeutunut näyttäviin punaisiin bikineihin.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.