Christian Bale tyrmistyi Ben Affleckin vietyä Batman-roolin: ”Täytyi pysähtyä hetkeksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka ei pelkää nähdä vaivaa muuttaakseen ulkonäköään dramaattisesti rooliensa vuoksi. Tänä vuonna Christian Bale tulee näyttelemään Moosesta Ridley Scottin Exodus: Gods and Kings -elokuvassa.

Christian Bale nähtiin Batmanin roolissa Yön ritari -trilogiassa, mutta tulevassa Batman v. Superman: Dawn of Justice -elokuvassa Lepakkomiehen viitan pukee päälleen Ben Affleck. Nyt brittiläissyntyinen Hollywood-tähti on myöntänyt olevansa hieman mustasukkainen Affleckille siitä ettei päässyt enää esittämään supersankaria valkokankaalla.

– Vaikka tunsinkin että oli jo aika lopettaa Batmanin esittäminen, täytyy myöntää että minussa oli puoli joka hoki minulle ”tehdään vielä yksi”, Christian Bale kertoo Empire-lehden haastattelussa.

– Minun täytyi pysähtyä hetkeksi ja tuijottaa tyhjyyteen puolen tunnin ajan kuultuani jonkun muun näyttelevän Batmania, Bale jatkoi.

Christian Bale myös paljastaa, ettei hän ole vieläkään päässyt täysin asian ylitse, vaikka Ben Affleckin paljastettiin olevan seuraava Batman-tähti jo vuosi sitten. Hän kuitenkin lähetti Affleckille sähköpostiviestin, jossa hän antoi tähdelle Yön ritari -trilogian kuvausten aikana oppimiaan neuvoja viittasankarin esittämiseen liittyen.